Ideal Industries
Osnovana: Ideal Industries osnovana je 1916. godine
Sjedište: Sjedište kompanije nalazi se u Sycamoreu, Illinois, SAD
Industrija: Proizvodnja električnih, telekomunikacijskih i energetskih proizvoda
Osnivač(i): J. Walter Becker i Max H. Hopp

Ideal Industries je istaknuta globalna kompanija koja se ističe po svojoj posvećenosti inovacijama, kvaliteti i tehnološkom napretku. Sa svojim korijenima duboko ukorijenjenim u industrijskom sektoru, Ideal Industries je postao sinonim za pouzdane i visokokvalitetne proizvode u električnoj, telekomunikacijskoj, energetskoj i drugim srodnim industrijama.

Ideal Industries je osnovan sa ciljem da revolucionizira industriju električnih alata i opreme. Od tada, kompanija je proširila svoj fokus na različite sektore industrije i postala jedan od vodećih proizvođača električnih, telekomunikacijskih i energetskih proizvoda. Kroz godine, Ideal Industries je održavao svoju reputaciju kao pouzdanog partnera i inovatora u industriji.

Proizvodi:
Ideal Industries nudi širok spektar proizvoda i rješenja za različite industrije i potrebe. Njihov portfolio proizvoda uključuje, ali nije ograničen na:

1. Električni Alati i Oprema: Kompanija proizvodi širok spektar električnih alata i opreme, uključujući kliješta, odvijače, klešta, mjerače napona, i još mnogo toga.

2. Telekomunikacijski Proizvodi: Ideal Industries nudi inovativne proizvode za telekomunikacijske mreže, uključujući kablovsku opremu, konektore, utikače, i alate za instalaciju i održavanje mreža.

3. Energetski Proizvodi: Kompanija proizvodi širok spektar energetskih proizvoda, uključujući kablovsku opremu, prekidače, osigurače, i drugu opremu za distribuciju i kontrolu električne energije.

4. Testni i Mjerni Instrumenti: Ideal Industries nudi visokokvalitetne testne i mjerna instrumente za električne instalacije, telekomunikacijske mreže i energetske sisteme.

Vrijednosti:
Ideal Industries se ponosi svojim temeljnim vrijednostima koje uključuju inovaciju, kvalitetu, pouzdanost, integritet i posvećenost korisnicima. Kroz svoje proizvode, kompanija nastoji pružiti rješenja koja pomažu svojim klijentima da ostvare svoje ciljeve i unaprijede svoje poslovanje.

Globalni Uticaj:

Kompanija ima globalni utjecaj i prisutnost širom svijeta. Njihovi proizvodi koriste se u različitim zemljama i industrijskim sektorima, pružajući podršku infrastrukturnim projektima, komercijalnim i industrijskim objektima, te telekomunikacijskim mrežama širom svijeta.

Ideal Industries je istaknuta kompanija koja se ističe po svojoj inovativnosti, kvaliteti i posvećenosti korisnicima. Njihov globalni utjecaj i proizvodi visoke vrijednosti čine ih ključnim igračem u transformaciji industrije i unapređenju tehnološkog napretka širom svijeta.
Partner Logo