TC Communications
Misija kompanije TC Communications je dizajniranje i proizvodnja pouzdanih i efikasnih fiber optičkih uređaja koji su vodeći u industriji,

Od samog osnovanja 1991. godine, kompanija TC Communications dizajnira i proizvodi Ethernet, Voice i Data komunikacione proizvode za fiber optičke mreže. Inžinjering, proizvodnja, tehnička podrška, prodaja i administracija se nalaze u gradu Irvin u Kaliforniji.
TC Communications trenutno nudi preko 60 različitih mrežnih proizvoda. Ovi proizvodi pružaju pouzdano i efikasno rješenje za većinu optičkih komunikacionih mreža i aplikacija uključujući integrisana Ethernet, Data i Voice rješenja.

Kvalitet predstavlja bitnu stvar za TC Communications. Certificirani za ISO 9001 certifikat, kompanija dizajnira svoje proizvode gdje su korisnici glavni fokus. To znači modularnost, skalabilnost, jednostavnu instalaciju, nisku potrošnju energije, dug MTBF parametar i mnoge druge funkcionalnosti. Također svaki proizvod prolazi kroz provjeru svih pojedinačnih komponenti, preliminarna testiranja koja uključuju inicijalno paljenje i provjeru svih funkcionalnosti, kao i finalnu provjeru svih proizvoda. Isto tako svaki proizvod je podvrgnut testiranju u realnim temperaturnim scenarijima 24 sata prije isporuke klijentima.

Kategorije proizvoda kojim raspolaže kompanija TC Communications su sljedeće:

- Multi-Servisne Ethernet platforme
- Ethernet multiplexeri
- Ethernet proizvodi
- Fiber Optički modemi
- Fiber Optički multiplexeri
- Multi-Drop mrežni serijski uređaji
- Telefonski i Audio multiplexeri / ekstenderi
- Multimode na singlemode konverteri
- T1/E1 multiplexeri

TC Communication website
Partner Logo